Ensimmäinen kerta Israelissa

Tämä on matka sinulle, joka haluat tietää miltä Raamatun maa näyttää. Tämä on matka myös sinulle, joka olet kiinnostunut Lähi-Idän tilanteesta.

Mikäli historia kiinnostaa tämä on se sinulle tarkoitettu matka.

Ensimmäinen kerta Israelissa - matka vie sinut myös Kuolleellemerelle kellumaan.

14.4. lähtö on suomenkielinen matka. Muilla opastus on ruotsiksi.

Tule ja ota kaveri mukaan!
Hinta lähtien:
1 463€
Päivää:9
Lennot (lisämaksu lennosta voi tulla riippuen mistä lentää), hotelli, majoitus kahden hengen huoneessa, 1 ylimääräinen lounas Pietarinkala, siirtymiset, ohjelman mukaiset sisäänpääsymaksut, suomea puhuva opas.
Varaa matka

Ohjelma

Ohjelma
 1. Lennämme Tel Aviviin.
  Vastassa on King Toursin edustaja. Siirtyminen Netanyaan hotelliimme.
 2. Vapaa päivä.
  Aamiainen ja illallinn syödään hotellilla. Voit nauttia rannalla ja ihanasta välimerestä tai kävellä kaupungilla, shoppailla ja nauttia.
 3. Retkipäivä Kesareaan ja Nasaretiin
  Ensimmäinen kohde on Kesarea. Se rakennettiin kuningas Herodekselle. Seuraava kohde on Karmelvuori. Näemme Jisreelin tasankoa. Matkamme jatkuu Nasaretin kaupunkiin, missä Jeesus varttui. Kaupungissa on useita vierailukohteita, mm. Pyhän Marian Ilmestys-kirkko ja Nazareth village. Nazareth Villagesas voi tutustua elämänmenoon Jeesuksen aikana. Saavumme Tiberiakseen hotelliimme. Syömme illallista. 
 4. Retkeilemme Genesaretinjärven ympäristössä
  Vierailemme Autuuksien vuorella, jolla Jeesus piti vuorisaarnansa. Vuoren juurella sijaitsevat Tabgha, missä leipäihme tapahtui, ja Jeesuksen kotikaupunki Kapernaum. Päivä on täynnä elämyksiä. Lounaaksi syömme Pietarinkalaa. Teemme veneretken. Illallinen ja yöpyminen Tiberiaksessa
 5. Varhaisen aamupalan jälkeen matkustamme Jordan laaksoa pitkin Jerikoon.
  Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on maapallon alimmalla kohdalla, missä Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen. Olemme 410 metriä merenpinnan alapuolella. Matkaamme Jerusalemiin. Käymme ensin Öljymäellä. Kävelemme Hoosiannatietä alas Getsemanen  puutarhaan. Tämän jälkeen siirrymme hotelliin missä yövymme loppumatkan ajan. Illalllinen hotellissa.
 6.  Aamiaisen jälkeen tutustumme Israel museoon.
  Pienoismalli Jerusalemin kaupungista antaa meille enemmän tietoa siitä, miltä kaupunki näytti 2000 vuotta sitten. Tämän jälkeen jatkamme Yad Vashem museoon. Betlehem, Jeesuksen synnyinkaupunki, on seuraava kohteemme. Vierailemme paimenten niityllä ja syntymäkirkossa. Saamme myös tilaisuuden käydä kaupassa, missä voi ostaa oliivipuusta tehtyjä tuotteita. Näin voimme auttaa kristittyjä palestiinalaisia jotka omistavat kaupan. Jatkamme takaisin Jerusalemiin.
 7. Bussi vie meidät Leijonaportille.
  Kävelemme Betesdan altaille, ja vierailemme Pyhän Annan kirkossa. Aivan vieressä on Via Dolorosan aloituspiste. Kävelemme läpi kaikki neljätoista asemaa Pyhän haudan kirkkoon, jota kutsutaan myös Ylösnousemuksen kirkoksi. Päivä loppuu Itkumuurilla.
 8. Tänään palaamme maapallon alimmalle kohdalle.
  Ensimmäinen pysähdys on Qumranilla. Täältä löydettiin Kuolleenmeren kääröt vuonna 1947. Tämän jälkeen on ihana päästä kellumaan Kuolleessameressä. Saamme vähän omaa aikaa ennen kuin lähdemme takaisin Jerusalemiin. JäähyväisIllallinen hotellilla.
 9. Siirtyminen lentokentälle.
  Lennämme takaisin Helsinkiin.

Lähdöt ja hinnat

LähtöLähtökaupunkiKohdePaikkaaLähtien hinta
14/4HelsinkiEnsimmäinen kerta Pyhälle maalleYli 81 463€VaraaMore information
LähtöLähtökaupunkiKohdePaikkaaLähtien hinta
9/6Tukholma ArlandaEnsimmäinen kerta Pyhälle maalleYli 81 537€VaraaMore information
9/6KööpenhaminaEnsimmäinen kerta Pyhälle maalle51 537€VaraaMore information
9/6HelsinkiEnsimmäinen kerta Pyhälle maalle51 537€VaraaMore information