Ensimmäinen kerta Israelissa

Tämä on matka sinulle, joka haluat tietää miltä Raamatun maa näyttää. Tämä on matka myös sinulle, joka olet kiinnostunut Lähi-Idän tilanteesta.
Tämä matka vie sinut Kuolleellemerelle kellumaan.  Mikäli historia kiinnostaa tämä on se sinulle tarkoitettu matka.

Tule ja ota kaveri mukaan!

Hinta lähtien:
1 433€
Päivää:9
Lennot (lisämaksu lennosta voi tulla riippuen mistä lentää), hotelli, majoitus kahden hengen huoneessa, 1 ylimääräinen lounas Pietarinkala, siirtymiset, ohjelman mukaiset sisäänpääsymaksut, suomea puhuva opas.
Varaa matka

Ohjelma

Ohjelma

1. Lennämme Tel Aviviin. Vastassa on King Toursin edustaja. Siirtyminen Netanyaan hotelliimme.

2. Vapaa päivä. Aamiainen ja illallinn syödään hotellilla. Voit nauttia rannalla ja ihanasta välimerestä tai kävellä kaupungilla, shoppailla ja nauttia.

3. Ensimmäinen kohde on Kesarea. Sitä rakennettiin kuningas Herodekselle. Seuraava kohde on Karmelvuori. Näemme Jisreelin tasankoa. Lähdemme Nasaretin kaupunkiin, missä Jeesus varttui. Kaupungissa on useita vierailukohteita, mm. Pyhän Marian Ilmestys-kirkko ja Nazareth village. Nazareth Villagess voi tutustua miten he Jeesuksen aikana elivät. Saapumme Tiberiakseen hotelliimme. Syömme illallista.

4. Matkustamme Genesaretinjärven ympäristössä. Vierailemme Autuuksien vuorella, jolla Jeesus piti vuorisaarnansa. Vuoren juurella sijaitsevat Tabgha, missä leipäihme tapahtui, ja Jeesuksen kotikaupunki Kapernaum. Päivä on täynnä elämyksiä. Lounaaksi syömme Pietarinkalaa. Teemme veneretken. Illallinen ja yöpyminen Tiberiaksessa

5. Varhaisen aamupalan jälkeen matkustamme Jordan laaksoa pitkin Jerikoon. Ensimmäinen käyntimme on maapallon alimmalla kohdalla, missä Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen. Olemme 410 metriä merenpinnan alapuolella. Matkustamme Jerusalemiin. Menemme ensin Öljymäelle. Kävelemme Hoosiannatietä alas Getsemanen  puutarhaan. Tämän jälkeen siirrymme hotelliin missä yövymme loppumatkan aikana. Illalllinen hotellissa.

6. Aamiaisen jälkeen lähdemme käymään Israel museoon. Pienoismalli Jerusalemin kaupungista antaa meille enemmän tietoa miltä kaupunki näytti 2000 vuotta sitten. Tämän jälkeen lähdemme Yad Vashem museoon. Betlehem, Jeesuksen synnyinkaupunki on meidän seuraava kohteemme. Vierailemme Paimenten niityllä ja Syntymäkirkossa. Saamme myös tilaisuuden käydä kaupassa missä voi ostaa oliivipuusta tehtyjä tuotteita. Näin voimme auttaa kristittyjä palestiinalaisia jotka omistavat kaupan. Matkustamme takaisin Jerusalemiin.

7. Bussi vie meidät Leijonaportille. Kävelemme Betesdan altaille, ja vierailemme Pyhän Annan kirkossa. Aivan vieressä on Via Dolorosan aloituspiste. Kävelemme läpi kaikki neljätoista asemaa Pyhän haudan kirkkoon, jota kutsutaan myös Ylösnousemuksen kirkoksi. Päivä loppuu Itkumuurilla.

8. Tänään lähdemme takaisin maapallon alimmalle kohdalle. Ensimmäinen pysähdys on Qumranilla. Täältä löydettiin Kuolleenmeren kääröt vuonna 1947. Tämän jälkeen on ihana päästä kellumaan Kuolleessameressä. Saamme vähän omaa aikaa ennen kuin lähdemme takaisin Jerusalemiin. JäähyväisIllallinen hotellilla.

9. Siirtyminen lentokentälle. Lennämme takaisin Helsinkiin.

Lähdöt ja hinnat

LähtöLähtökaupunkiKohdePaikkaaLähtien hinta
10/3Tukholma ArlandaEnsimmäinen kerta Pyhälle maalleYli 81 433€VaraaMore information
10/3KööpenhaminaEnsimmäinen kerta Pyhälle maalle51 433€VaraaMore information
10/3GöteborgEnsimmäinen kerta Pyhälle maalle71 433€VaraaMore information
10/3HelsinkiEnsimmäinen kerta Pyhälle maalle51 433€VaraaMore information
LähtöLähtökaupunkiKohdePaikkaaLähtien hinta
14/4HelsinkiEnsimmäinen kerta Pyhälle maalleYli 81 433€VaraaMore information
LähtöLähtökaupunkiKohdePaikkaaLähtien hinta
9/6Tukholma ArlandaEnsimmäinen kerta Pyhälle maalleYli 81 505€VaraaMore information
9/6KööpenhaminaEnsimmäinen kerta Pyhälle maalle51 505€VaraaMore information
9/6GöteborgEnsimmäinen kerta Pyhälle maalleYli 81 505€VaraaMore information
9/6HelsinkiEnsimmäinen kerta Pyhälle maalle51 505€VaraaMore information