Opintomatka Israeliin

Tule opintomatkalle Israeliin!

Opintomatkan aikana kierrämme niin monet pyhät paikat kun suinkin ehdimme. Jerusalem ja Betlehem kuuluvat matka-ohjelmaamme kuten myös ainakin Caesarea, Karmel, Nasaret, Tiberias, Gennesaretin järvi, Autuuksien vuori, Tabgha ja Kafernaum, Jeriko ja Qumran.

Matka tehdään 21. - 28. tammikuuta. Mukaaan lähtevät oppaat Suomesta ja Ruotsista. Myös paikalliset oppaamme puhuvat suomea sekä ruotsia.

Matka on suunniteltu ensi sijaisesti sinulle, joka haluat oppia enemmän Israelista, jotta tulevaisuudessa voisit viedä omia ryhmiä Pyhään maahan. Meillä on opintomatkan aikana runsaasti aikaa jutella ja tehdä sinulle sopivat matkasuunnitelmat, mikäli innostut matkajohtajuudesta.

Jos kahden vuoden sisällä tästä matkasta viet Israeliin vähintään 20 hengen ryhmän hyvitämme sinulle opintomatkasi kustannukset.
Mikäli 20 hengen ryhmä tuntuu liian isolta voit myös järjestää matkoja pienemmille ryhmille, jolloin saat matkanjohtajana tuntuvan alennuksen.
Pieni Pyhiinvaellusmatka on esimerkki tällaisesta matkasta. Tämä King Toursin järjestämä matka tehdään vähintään kahdesti vuodessa.

Opintomatkan hinta on 351€ + lennot (3300 SEK + lennot). Tämän summan saat, kuten edellä mainittu, takaisin mikäli itse opastat vähintään 20 hengen matkaseurueen kahden vuoden sisällä opintomatkasta.

Hintaan sisältyy osa kahden hengen huoneesta, puolihoito, nähtävyydet ja kaikki sisäänpääsymaksut. Tipit, lounaat, juomat, lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan.
Autamme sinua löytämään ja varaamaan sopivat lennot parhaaseen hintaan.

Paikkoja on rajoitetusti joten varaathan elämäsi opintomatkan jo nyt!

 

 

 

 

Hinta lähtien:
351€
Päivää:8
Osa kahden hengen huoneesta, siirtymiset, opastukset, sisäänpääsymaksut. Huom. Lennot lisämaksuna. Lähtö Helsingistä.
Kuljetustapa:Ei kuljetusta
Varaa matka

Lähdöt ja hinnat

LähtöLähtökaupunkiKohdePaikkaaLähtien hinta
21/1opintomatka IsraeliinYli 8351€VaraaMore information