Opintomatka Israeliin

Tule opintomatkalle Israeliin!

Opintomatkan aikana kierrämme niin monet pyhät paikat kun suinkin ehdimme. Jerusalem ja Betlehem kuuluvat matka-ohjelmaamme kuten myös ainakin Caesarea, Karmel, Nasaret, Tiberias, Gennesaretin järvi, Autuuksien vuori, Tabgha ja Kafernaum, Jeriko ja Qumran.

Matka tehdään 21. - 28. tammikuuta. Mukaaan lähtevät oppaat Suomesta ja Ruotsista. Myös paikalliset oppaamme puhuvat suomea sekä ruotsia.

Matka on suunniteltu ensi sijaisesti sinulle, joka haluat oppia enemmän Israelista, jotta tulevaisuudessa voisit viedä omia ryhmiä Pyhään maahan. Meillä on opintomatkan aikana runsaasti aikaa jutella ja tehdä sinulle sopivat matkasuunnitelmat, mikäli innostut matkajohtajuudesta.

Jos kahden vuoden sisällä tästä matkasta viet Israeliin vähintään 20 hengen ryhmän hyvitämme sinulle opintomatkasi kustannukset.
Mikäli 20 hengen ryhmä tuntuu liian isolta voit myös järjestää matkoja pienemmille ryhmille, jolloin saat matkanjohtajana tuntuvan alennuksen.
Pieni Pyhiinvaellusmatka on esimerkki tällaisesta matkasta. Tämä King Toursin järjestämä matka tehdään vähintään kahdesti vuodessa.

Opintomatkan hinta on 351€ + lennot. Tämän summan saat, kuten edellä mainittu, takaisin mikäli itse opastat vähintään 20 hengen matkaseurueen kahden vuoden sisällä opintomatkasta.

Hintaan sisältyy osa kahden hengen huoneesta, puolihoito, nähtävyydet ja kaikki sisäänpääsymaksut. Tipit, lounaat, juomat, lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan.
Autamme sinua löytämään ja varaamaan sopivat lennot parhaaseen hintaan.

Alustava ajatus on käyttää Turkish Airlines lentoyhtiötä.

Helsinki-Istanbul-Tel Aviv-Istanbul-Helsinki

1  TK1762  21JAN  HELIST 1225 1650   2  TK 788  21JAN  ISTTLV 1820 1920  

3  TK 785  28JAN  TLVIST 1020 1335   4  TK1763  28JAN  ISTHEL 1445 1720

Paikkoja on rajoitetusti joten varaathan elämäsi opintomatkan jo nyt!

 

 

 

 

Status:
Täynnä