Pienen ryhmän pyhiinvaellusmatka

Monien suuri haave on lähteä matkalle Pyhään Maahan. Usein matka-aikeet tyssäävät siihen että lähtijöitä on liian vähän. Kun tarpeeksi isoa ryhmää ei saa kasaan niin matka voi olla vaikea toteuttaa.

Meiltä löytyy ratkaisu tähän pulmaan! Myös pienemmillä ryhmillä on mahdollisuus lähteä pyhiinvaellusmatkalle Israeliin jakamalla lennot ja bussit toisten pienten ryhmien kanssa. Näin olemme saaneet myös mteidän matkaustannuksia alas. 

Matkalla on valmiiksi suunniteltu ohjelma, suomenkielinen matkanjohtaja ja pappi joka ottaa päävastuun matkasta. Hän myös vastaa opetuksesta ja jumalanpalveluselämästä.

Voitte tehdä joko niin että ryhmänne itse pitää opetusta ja jumalanpalvelusta tai sitten saatte vain rentoutua ja seurata mukana.

Hintaan noin 956 euro sisältyy: Osa kahden hengen huoneesta, puolihoito, kaikki siirtymiset, sisäänpääsymaksut, ohjelman mukaiset opastukset. Suomenkielinen opas sekä matkanjohtaja.

Hintaan ei sisälly: Lentomatka, yhden hengen huoneen lisä 311,50 euro, juomaraha 7 USD/henkilö/päivä, matkavakuutus, lounaat.

Autamme teitä varaamaan lennot mikäli niin toivotte.

Pienen ryhmän pyhiinvaellusmatka 12. - 19.11.2016

Status:
Täynnä

Päiväohjelma

Päivä 1: Matkustuspäivä. Yövymme ensimmäisen yön hotellissa Netanyassa. Riippuen tuloajasta ehdimme uida Välimeressä. 

Päivä 2: Aamulla tutustumme meren äärellä sijaitsevaan Kesareaan, mihin kuningas Herodes Suuri rakensi suuren kaupungin ja palatsin. Matkustamme Välimerta kohti ja pysähdymme ensin näköalapaikalle Haifassa. Bussi vie meidät sen jälkeen druusikylien halki ylös Karmel-vuorelle. Vierailemme Karmel-vuorella, paikassa jossa Elia taisteli ja kukisti Baalin profeetat. Suuntaamme kohti Tiberiasta missä yövymme kaksi yötä.

 
Päivä 3:  Vierailemme Autuuksien vuorella, jolla Jeesus piti vuori-saarnansa. Vuoren juurella sijaitsevat Tabgha, missä leipäihme tapahtui, ja Jeesuksen kotikaupunki Kapernaum. Päivän aikana teemme myös veneretken järvellä. Lopuksi pysähdymme kastepaikassa nimeltään Yardenit.

Päivä 4: Lähdemme Nasaretin kaupunkiin, missä Jeesus varttui. Kaupungissa on useita vierailukohteita, mm. Pyhän Marian Ilmestys-kirkko. Sen jälkeen matkustamme Jordanin laaksoa pitkin kohti Jerusalemia. Asumme Jerusalemissa neljä yötä.


Päivä 5:
Ensimmäinen käyntimme on maapallon alimmalla kohdalla Jerikossa. Vierailemme paikassa missä Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen.  Sen jälkeen käymme viekä Qumranissa, paikassa missä essealaiset asuivat. Lounaan jälkeen voimme 410 metriä merenpinnan alapuolella, kellua Kuolleessameressä. Matkustamme takaisin ylös Jerusalemiin.

Päivä 6:
Vierailemme Öljymäellä. Vaellamme Hoosianna-tietä alas Getsemaneen. Matkalla pysähdymme Dominus Flevitillä, jossa Jeesus itki Jerusalemin kaupungin kohtaloa. Bussimme hakee meidät ja matkustamme Betlehemiin.Teemme ensimmäisen käyntimme paimenten niitylle ja sen jälkeen käymme Syntymäkirkolla. Päivän viimeinen pysähdys on  
Läntisellä muurilla eli Itkumuurilla. 

Päivä 7:
Vapaapäivä. Se joka haluaa voi lähteä kävelemään matkanjohtajan kanssa Vanhassa kaupungissa. Hän kävelee Via Doloroosaa pitkin Pyhän haudan kirkkoon. Vierailemme Betesdan altailla ja Pyhän Annan kirkossa. Loppupäivä jokainen voi itse kävellä Vanhassa kaupungissa ja esim. ostaa muistoesineitä.

Päivä 8:  Bussi vie meidät Ben Gurionin lentokentälle ja lennämme kotiin.