Pieni pyhiinvaellusmatka

Kahdeksan päivää Israelissa; Galilea, Jerusalem, Betlehem ym.  Hintaan sisältyy kaikki retkikustannukset Monet unelmoivat matkasta Pyhään maahan. Tämä matka toteuttaa unelmaasi. Käymme tärkeimmissä paikoissa. Matkustamme Raamattu kädessä ja raamatun kertomukset tulevat eläviksi. Pidämme jumalanpalveluksia ja hartauksia  monessa fantastisessa paikassa. Paikoissa missä Jeesus ja muut raamatun henkilöt ovat olleet. Teemme sekä sisäisen että ulkoisen matkan. Asut mukavissa hotelleissa. Matkanjohtaja ja paikallinen opas tekee kaikkensa jotta matkasi olisi upea ja sisällöllisesti rikas.

Hotellit: King Solomon Netanya, 2 yötä Sea of Tiberias ja neljä yötä Jerusalem Tower. Lentoyhtiö:Turkish Airlines (sis. ruoka)

Hintaan ei kuulu: Yhden hengen huoneen lisä, juomat, juomarahat, lounaat ja vakuutukset.

Status:
Täynnä

Ohjelma

Päivä 1: Matkustuspäivä. Yövymme ensimmäisen yön hotellissa Netanyassa. Riippuen tuloajasta ehdimme uida Välimeressä. 

Päivä 2: Aamulla tutustumme meren äärellä sijaitsevaan Kesareaan, mihin kuningas Herodes Suuri rakensi suuren kaupungin ja palatsin. Matkustamme Välimerta kohti ja pysähdymme ensin näköalapaikalle Haifassa. Bussi vie meidät sen jälkeen druusikylien halki ylös Karmel-vuorelle. Vierailemme Karmel-vuorella, paikassa jossa Elia taisteli ja kukisti Baalin profeetat. Suuntaamme kohti Tiberiasta missä yövymme kaksi yötä.

 
Päivä 3:  Vierailemme Autuuksien vuorella, jolla Jeesus piti vuori-saarnansa. Vuoren juurella sijaitsevat Tabgha, missä leipäihme tapahtui, ja Jeesuksen kotikaupunki Kapernaum. Päivän aikana teemme myös veneretken järvellä. Lopuksi pysähdymme kastepaikassa nimeltään Yardenit.

Päivä 4: Lähdemme Nasaretin kaupunkiin, missä Jeesus varttui. Kaupungissa on useita vierailukohteita, mm. Pyhän Marian Ilmestys-kirkko. Sen jälkeen matkustamme Jordanin laaksoa pitkin kohti Jerusalemia. Asumme Jerusalemissa neljä yötä.


Päivä 5:
Ensimmäinen käyntimme on maapallon alimmalla kohdalla Jerikossa. Vierailemme paikassa missä Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen.  Sen jälkeen käymme viekä Qumranissa, paikassa missä essealaiset asuivat. Lounaan jälkeen voimme 410 metriä merenpinnan alapuolella, kellua Kuolleessameressä. Matkustamme takaisin ylös Jerusalemiin.

Päivä 6:
Vierailemme Öljymäellä. Vaellamme Hoosianna-tietä alas Getsemaneen. Matkalla pysähdymme Dominus Flevitillä, jossa Jeesus itki Jerusalemin kaupungin kohtaloa. Bussimme hakee meidät ja matkustamme Betlehemiin.Teemme ensimmäisen käyntimme paimenten niitylle ja sen jälkeen käymme Syntymäkirkolla. Päivän viimeinen pysähdys on  
Läntisellä muurilla eli Itkumuurilla. 

Päivä 7:
Vapaapäivä. Se joka haluaa voi lähteä kävelemään matkanjohtajan kanssa Vanhassa kaupungissa. Hän kävelee Via Doloroosaa pitkin Pyhän haudan kirkkoon. Vierailemme Betesdan altailla ja Pyhän Annan kirkossa. Loppupäivä jokainen voi itse kävellä Vanhassa kaupungissa ja esim. ostaa muistoesineitä.

Päivä 8:  Bussi vie meidät Ben Gurionin lentokentälle ja lennämme kotiin.