First Class

First Class matka Egyptiin - 12 päivää

Tämä on viiden tähden luksusmatka Egyptiin. 
Saat nauttia korkeatasoisissa hotelleissa -  Kairossa hotellista näkyy pyramidit, Luxorissa ja Aswanissa asut aivan Niilin rannalla.

Kauniit maisemat, historia ja upeat uintimahdollisuudet luovat puitteet ikimuistoiselle matkalle. 

Voit lähteä matkaan joko yksin tai perheen kanssa. Ehkä otat koko suvun mukaan tai hyvän ystävän? 

Lähtöpäivän valitset itse! Me hoidamme järjestelyt!

 

Ohjelma

Ohjelma

Päivä 1 Lento Helsingistä Kairoon. Kairon lentokentällä meitä on vastassa King Toursin edustaja.  Siirtyminen First Class hotelliin, Mena Houseen pyramidien naapurissa. Halutessaan voi syödä illallista hotellissa.

Päivä 2 Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Egyptin vanhaan pääkaupunkiin, Memphisiin. Tämän jälkeen vierailemme Sakkaran pyramidilla, joka on maailman vanhin kivirakennus. Se pystytettiin 2620 ennen Kristusta. Nautimme lounaan mukavassa ravintolassa matkalla Gizan pyramideille. Illallinen tarjotaan hotellimme klassisessa ravintolassa, Khan Ek Kalilissa. 

Päivä 3 Tänään vierailemme vanhassa Kairossa. Käymme katsomassa "iippuvaa kirkkoa". Egyptiläinen museo on toinen päivän kohteista. Museossa meitä opastaa englanninkielinen opas joka kertoo osan Egyptin historiasta. Iltapäivä tarjoaa lepoa hotellilla ennen varten ennen illallista. Se tarjotaan hotellilla. 

Päivä 4 Tämä päivä on vapaa päivä. Voit joko lähteä omatoimiretkelle tai vaan levätä ja nauttia. Illalla matkaamme Kiroon, jossa vuorossa on pieni risteily Niilillä ja päivällinen laivalla.

Päivä 5  Jätämme Kairon lentääksemme Luxoriin. Luxorissa meitä on vastassa King Toursin edustaja joka saattaa meidät hotellille. Hotellimme nimi on Sofitel Winter Palace.  Meille on varattu huoneet joista Classic Nile View. Vapaa päivä. Jos haluat, voit osallistua päivän Teatime hetkeen, vanhan perinteen mukaan noin klo 16. Syömme illallista hotellissa. 

Päivä 6 Aamiasen jälkeen lähdemme puolipäiväretkelle jonka aikana tutustumme kahteen Luxorin nähtävyyksitsä, Karnakin temppelikokonaisuuteen ja Luxorin temppeliin.  Iltapäivä on vapaa. Voit mennä kävelylle tai nauttia hotellin puutarhassa tai uimaaltaalla. Illallinen hotellissa. 

Päivä 7 Tänään ohjelmassa on Kuninkaiden laakso ja Kuningattarien laakso, Hatshepsutin kuolintemppeli ja Habun temppeli. Iltapäivällä lepäämme hotellilla. Teatime iltapäivällä. Illallisen nautimme hotellissa. 

Päivä 8 Vapaapäivä. Voit tehdä omia retkiä tai vaan nauttia. Luxorissa on aina jotain mitä tehdä. Illallinen hotellilla. Viimeinen ilta Luxorissa. 

Päivä 9 Aamiaisen jälkeen siirrymme lentokentälle. Matkamme jatkuu Aswaniin. Asumme Sofitel Old Cataract hotellissa. Meillä on Nile Wing luxury huoneita. Loppupäivä on vapaa. Syömme illallista hotellissa.

Päivä 10 Tänään käymme katsomassa korkeata patoa ja tekojärvi Nasseria. Lähdemme veneellä Philetemppeliin, joka on siirretty siirrettiin  saarelta toiseen. Ja aivan pakollista on käydä katsomassa keskeneräistä obeliskia. Iltapäivällä käymme vielä nuubien museossa ennen kuin lähdemme takaisin hotellille. Illallinen hotellilla.  

Päivä 11 Vapaapäivä Aswanissa. Kaupunkiin on helppo rakastua. Ehkä haluaisit tehdä retken Feluccaveneellä Niilillä?  Illallinen hotellilla. 

Päivä 12 Tänään on aika sanoa hei tältä kertaa. Lennämme Kairoon ja kotiin Helsinkiin.